"A blog. Made for me to share about my life. And yeah,this is my way of blogging.." -Shafiqqah Shafie

Sunday, February 6, 2011

This is the real me..


Hi..Shafiqqah in the house.. :)

Inilah blog aku..Mula2 rasa mcm mls je nak bwt blog ni..haha..tapi akhirnya,aku buat gak..alah,da ramai orang guna..so taknakla nanti org kata aku ni ketinggalan zaman..huhu..

Okayla,memandangkan ini blogku,jadi segala macam benda pasal aku akan dikongsi kat sini jelah..Real name aku:Nur Shafiqqah binti Muhamad Shafie..Orang biasanya panggil aku Shafiqqah tapi sebenarnya aku ada byk nickname..haha..Antaranya:Kay Jun Aiden,Iqqa,Spat,Audi,Kiki...Aku xkesa la korg nak panggil aku ape asalkan tak membawa maksud yg buruk sudahlaa..

Hobi aku??Dengar lagu2 kpop,surf internet,main carrom..Dan aku dah ade hobi baru-->update blog..ngee~~

Oh ya,aku ni asal dari Pahang but skrg stay kat N9..I'm tha eldest in the family..Urmm,oklah ni jela dulu...
Reactions:

0 00 cute and handsome bloggers comments:

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Its Music Time! :)

Popular Posts

Blog Archive

About Me

My photo

I don't need fakers cause it's ONLY ONE person that is 100% just like me and no one can copy it.

Followers

Copyright © All About Me | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com