"A blog. Made for me to share about my life. And yeah,this is my way of blogging.." -Shafiqqah Shafie

Sunday, February 27, 2011

ADA COUPLE KATA SINGLE


Hi everyone..Kay is here and I am so sorry because I am going to use Malay language in this post…If you really want to read it,just translate it with Google Translate,okay? J
Okay,berbalik pada tajuk asal..ada couple kata single..Perkara ini selalu terjadi,kan??Ramai dah orang kena tipu..Tapi korang takperlu risau…sebab Kay selalu cakap benar bila orang tanya tentang status ni..I am still single,okay..J
Selalunya seseorang itu akan cakap dia single (walaupun dah berpunya) hanya untuk tambah ‘cawangan’…haha..maksudnya,nak tambah bilangan couple..Nak kata dia tu hot la..ramai aweks..
Tak baik tau buat macam tu..Perempuan ni..kalau dah suka kat seseorang lelaki memang susah nak lupa dah..Jadi,kesianlah dekat diorang sebab kena tipu dengan anda…Tapi jangan ingat perempuan ni semua baik,ada juga yang jenis GEDIK..mengada-ngada..suka kikis duit lelaki..
Bagi lelaki kat luar tu,berjaga-jagalah..Jangan sampai anda pun tertipu dengan gaya lemah lembut perempuan gedik..Mereka ni suka simpan ramai teman lelaki terutama yang kaya(supaya mereka dapat kikis duit).
Kay memang tak suka dengan perempuan macam tu dan juga lelaki penipu yang suka tambah bilangan couple sebab orang macam ni memang menyakitkan hati,kan kan??
p/s: Kay cuma meluahkan perasaan..kalau tak setuju,maaflah yer.. J
Reactions:

2 00 cute and handsome bloggers comments:

Mr Azim said...

adoi..luckily my girl is 360 degree not a gedik2 girl.haha

Kay Aiden said...

haha..bagus bagus

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Its Music Time! :)

Popular Posts

Blog Archive

About Me

My photo

I don't need fakers cause it's ONLY ONE person that is 100% just like me and no one can copy it.

Followers

Copyright © All About Me | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com