"A blog. Made for me to share about my life. And yeah,this is my way of blogging.." -Shafiqqah Shafie

Wednesday, June 22, 2011

22 June 2011

Okay readers..I have already missed to write here...


   I'm sorry.I would like to share this post in Malay Language now.I am really don't have the mood to write in English.]


     Berbalik kepada apa yg aku nak tulis untuk post kali ni adalah berkenaan dengan tajuk atas ni! Sebenarnya dah cukup sebulan aku tinggal kat UiTM Puncak Alam!! Memandangkan aku masuk mendaftar pada 21 Mei 2011 yang lepas..Huhu..Rasa teruja pun ada ni.Apa?Homesick?Ada la juga..[Biasalah kan homesick nih =,=] 


     Aku rasa cepat betul masa berlalu ni..Macam baru semalam masuk sini..Anyway,abah dgn mak nak datang melawat aku hujung minggu ni..lalalala~ Seronok betul la..Dah 2minggu aku tak jumpa mereka tau :'(  Adik-adik kesayangan? Lagi lah lama tak jumpa mereka lagi-lagi Izzul dengan Irrul..[Dah mereka pergi rumah pak cik aku kat Pahang sapa suruh! ]=,=


    Baru-baru ni aku ambil kuiz Math 093 dengan kuiz Bio 091..Tidak dilupakan juga kuiz Bel 260..Result untuk kuiz Bio 091 agak ok laa tapi aku masih tak puas hati dengan result kuiz Math 093 dengan kuiz Bel 260 tu =,= [Tak boleh jadi ni! Usaha lagi!!] Oh ya,lupa nak bagitau..ESOK AKU ADA KUIZ PHY 094..HAHA..[suka sangat la kan sebab tu memang subjek favourite aku..lalalala]


Please pray for my success ok...I will do my best! 


psst : It's my right whether I want to write the post in any language.If you really want to read this[especially for foreigners] just click the translate button.One more thing,please ignore the 'rojak' words and grammatical errors..lalalaa  


Thanks for reading.Do leave your comment. :D
Reactions:

2 00 cute and handsome bloggers comments:

naqib rahim said...

susah tak kuiz bio?haha good luck :)

Kay Aiden said...

kuiz bio?haha soalan true / false ajer..huhu...thanks naqib..

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Its Music Time! :)

Popular Posts

Blog Archive

About Me

My photo

I don't need fakers cause it's ONLY ONE person that is 100% just like me and no one can copy it.

Followers

Copyright © All About Me | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com