"A blog. Made for me to share about my life. And yeah,this is my way of blogging.." -Shafiqqah Shafie

Wednesday, June 29, 2011

Seriously,I missed her.

Okay,aku menangis lagi hari ni.Tak cukup aku malu kes petang tadi.Adui..Aku rindu sangat dengan kawan baik aku yang seorang ni tapi dia mesti tengah marah dekat aku.Aku tak nak mention nama dia kat sini tapi kalau dia masih rajin nak baca blog aku ni maka dia akan tau yang post ni aku buat khas untuk dia.


Aku tau aku salah sebab buat dia macam tu.Dia pun berhak nak marah aku.Aku blocked facebook,twitter dia[sekarang aku dah unblocked] sebab aku nak tenangkan hati aku.Tapi aku still bersalah sebab buat macam tu tanpa tanya dia dulu apa sebab dia buat satu statement yang buat aku terasa.


Kadang-kadang aku rasa aku ni masih perangai macam budak-budak walaupun umur aku dah cecah 18tahun.Pasal satu statement kecil yang aku sendiri tak tahu kenapa dia tulis macam tu aku dah terus buat keputusan untuk blocked dia.Padahal aku rapat sangat dengan dia.


Seriously,aku rindu dia.Pagi semalam,aku tak sangka dia akan text aku.Walaupun dia text aku hanya untuk bagitahu pasal joker[okay,aku dah taknak fikir pasal joker dah],aku rasa aku terharu dah masa tu.
Kepada _________,aku minta maaf. :'(


psst: aku buat post ni untuk dia sorang je.So,tak perlu tanya aku siapa dia tu.[aku harap sgt dia baca post ni].
_____,aku rindu kau.




                              Thanks for reading.Do leave your comment. :D
Reactions:

2 00 cute and handsome bloggers comments:

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Its Music Time! :)

Popular Posts

Blog Archive

About Me

My photo

I don't need fakers cause it's ONLY ONE person that is 100% just like me and no one can copy it.

Followers

Copyright © All About Me | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com