"A blog. Made for me to share about my life. And yeah,this is my way of blogging.." -Shafiqqah Shafie

Thursday, September 12, 2013

New semester! ;'D

       Hai semua..... akhirnya tangan ni rasa nak menaip lagi....right now Iqqa tengah dalam bas on the way back to Taman Semarak....That is where I am living now...

       Agak sedih nak tinggalkan Kolej Kediaman Wang Ulu sebenarnya. ..uhuhu sobs...tapi tu lah kan...tetap kena pindah jugak :'( iqqa dah berapa kali teringat yang iqqa ada satu blog post yang pending. .baru sekarang dapat mood nak menaip tu...hihiks..

       Dua minggu lepas, Iqqa balik ke Perlis untuk menjadi salah seorang Pembantu Pelajar Minggu Suaikenal Ijazah sesi 2013/2014.. Pejam celik dah tamat pun Minggu Suaikenal...To be honest, I felt very tired for almost all the time! Uhuhu T_____T

       But the most important thing is that I gained a new experience ^-^ and gained new friends too.. walaupun ada bermacam hal dan masalah sepanjang minggu tu tapi Alhamdulillah semuanya sudah berakhir dan sekarang bermula sudah kelas untuk semester 3. :')

        Hm... I wanted to write more but the condition I'm in right now makes me feel a lil bit dizzy and lose all the ideas..sobs (sebab dalam bas ni memang bergoyang-goyang je T___T)

        Nah... some of the pics that I could share :'D

P/s: to abah, nah ni gambar rumah yg Kak Iqqah duduk sekarang...  ^-^

Reactions:

0 00 cute and handsome bloggers comments:

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Its Music Time! :)

Popular Posts

Blog Archive

About Me

My photo

I don't need fakers cause it's ONLY ONE person that is 100% just like me and no one can copy it.

Followers

Copyright © All About Me | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com