"A blog. Made for me to share about my life. And yeah,this is my way of blogging.." -Shafiqqah Shafie

Tuesday, August 27, 2013

Kem Kepimpinan PPMS Ijazah sesi II 2012/2013 :D

       Assalamualaikum dan selamat sejahtera ! Oh hai semua.... Sekarang ni Iqqa tengah kebosanan so bila takda kerja inilah jadinya...haha
       Actually Iqqa baru je habis Kem Kepimpinan PPMS Ijazah 2013/2014 yg bertempat di ILBAS (Paya Pahlawan, Jitra) selama 3 hari...24/8/13-26/8/13... Takda banyak benda yang nak diceritakan pun haha.. sekarang ni tengah kebosanan jadi untuk isi masa lapang baik iqqa menaip something kan? Haha
       Masa mula2 nak gerak ke tempat kem tu memang rasa excited sangat2! Entah kenapa..tapi mungkin sebab dah lama sangat terperap kat rumah jadi bila dapat peluang untuk ikuti kem rasa happy pulak.. Yang peliknya, Iqqa selalunya banyak ambil gambar masa kem tapi untuk kem kali ni terasa sangat sikit ambil gambar..boleh kira guna jari je kot haha.. (agaknya sebab segan nak keluarkan fon kot haha)..okay ayat poyos...so excuse me kejap hahaha...
       Eh eh....jangan ingat kami yang PPMS ni ada banyak sangat masa terluang tau...Iqqa ni pun berkesempatan nak update blog sebab sekarang ni takmula lagi apa2 gerak kerja. Mulai malam ni barulah start minggu yang penat, tak cukup tidur dan segala hal. Haha sabar jelah tapi bak kata abah masa Iqqa nak balik Perlis ... "Apa yang penting? Kerjasama..." hihiks thanks abah sebab sentiasa beri sokongan atas segala hal yang Iqqah lalui ;') I♥you..
       Rasa teruja untuk terima adik2 junior memang ada.. yelah, sebab Iqqa memang ada cita2 untuk jadi pembantu pelajar sejak Iqqa mula sambung belajar kat UiTM Puncak Alam lagi. Masa tengok cara abang2 dan kakak2 handle seminggu yang penat tu, memang rasa tertarik sangat untuk mengalami pengalaman yang sama. Sebab tu bila masuk UniMAP Iqqa teruja nak jadi PPMS nih hihi :-)
       Nervous tetap ada.. sebab Iqqa sendiri dah lama tak terlibat dengan pengendalian besar2 mcm ni. Last time, masa sekolah jadi Pembimbing Rakan Sebaya tu ada lah jugak handle adik2 masa Minggu Aktiviti...hihi bekas pelajar MRSM sure tahu apa itu Minggu Aktiviti kan kan? Hihiks..
       Okay lah..nak sambung mengarut kat twitter. Babai. Nah amek la gambar satu dua yang sempat Iqqa snap...

P/S:

     To abah, kak Iqqah tahu abah akan baca punya post ni, nanti bila dah masuk rumah kediaman baru...Kak Iqqah post kan gambar2 yg abah minta tu yer? Wehehe...okay tetibe rindu semua org kat Negeri Sembilan... sobs..

      To Irrah, hati2 tau balik Negeri Sembilan. Untung la Johor-Negeri Sembilan tu dekat je. Boleh balik selalu kan grrr..jeles I.. =__=


Reactions:

0 00 cute and handsome bloggers comments:

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Its Music Time! :)

Popular Posts

Blog Archive

About Me

My photo

I don't need fakers cause it's ONLY ONE person that is 100% just like me and no one can copy it.

Followers

Copyright © All About Me | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com