"A blog. Made for me to share about my life. And yeah,this is my way of blogging.." -Shafiqqah Shafie

Sunday, July 10, 2011

Kena Paksa Update Blog!

Haha..tajuk minta kaki la..Bukan apa,sebenarnya aku malas nak update blog.Semalam baru update kan..Disebabkan desakan cik Izzati,maka aku pun gagahkan diri untuk update blog ni.(Alahai,Izzati..nanti tolong lempang aku laju-laju sebab ayat minta lempang ni.HAHA)..

Untuk hari ni aku tiada kerja lain untuk dibuat selain berdiskusi kat Rafflesia je tadi.And surprisingly tadi ternampak abang AzamReddy.Rupa-rupanya dia saja je datang melawat sini.Aku tak tegur dia pun.*segan wehh* haha...[alah,rasanya dia tak kenal aku pun kan..] psst : Smart juga dia tadi..*sempat lagi aku nak puji kan.HAHA..

Hampir setengah hari aku duduk kat Rafflesia tadi.Macam rumah kedua pula.Kesian tau roomate aku kena tinggal sorang-sorang kat R1..Tapi nasib baik dua-dua lab report berjaya dibincangkan.Bayangkanlah,dari pukul 10.00pagi sampai 5.30 petang aku berkampung kat situ.Lama betul!

Masa dah pukul 5 petang tu aku memang dah lembik dah tau tak.Nak cakap pun sikit sikit je tau..Aku tengok Shikin pun dah macam ayam berak kapur..Yang masih bertenaga Izzati,Miza,Raihan dengan Sarah...Punyalah semangat nak selesaikan discussion kan.huhu...Oh ya,semua budak Engineering kena pergi tengok perlawanan bola sepak hari ni antara UiTM dengan KKK...(Lelaki je,perempuan kena pergi Program PUM mende ntah,aku pun tak sure lah).

Tapi kira okaylah sebab dorang kena keluar hari ni,masih ada masa nak stadi Chemistry 094 dengan Math 093..Tapi masih ada budak Asasi Sains kena join aktiviti hari Selasa padahal hari Rabu ada Test 1 untuk dua subjek tu.(Aku bersyukur sebab kelas aku tak termasuk dalam senarai)..HAHA...

Itu jela untuk post kali ni..Nanti aku update lagi.

SERABUT KAN KENA DISCUSS?hoho xD


                          Thanks for reading.Please leave your comment. :D
Reactions:

6 00 cute and handsome bloggers comments:

Azam Reddy said...

hehehe....tq2..alhamdulillah..weeeeeee~ :p

Kay Aiden said...

Huhuhu...okay abg azam :)

naqib rahim said...

goodluck test :)

Kay Aiden said...

Thanks naqib..you too :) and selamat bercuti juga..heheh xD

Azam Reddy said...

hahaha...weeeeeee~

Kay Aiden said...

:)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Its Music Time! :)

Popular Posts

Blog Archive

About Me

My photo

I don't need fakers cause it's ONLY ONE person that is 100% just like me and no one can copy it.

Followers

Copyright © All About Me | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com