"A blog. Made for me to share about my life. And yeah,this is my way of blogging.." -Shafiqqah Shafie

Wednesday, July 13, 2011

Volume Up ! From The Cube.Haha..Show Me!

Yes.Another blog post,HAHA..Sebenarnya,tajuk tu diambil dari lagu Hit Your Heart - 4Minute.Yang paling best,tu lah part rapping Junhyung..Sorry Joker,I am not thinking of you anymore..I got my MrFishy right now..HAHA..[Dua dua tu cuma artis yang aku minat ok.HAHA]

Aku ambil tajuk post ni dari lagu 4Minute tu sebab sekarang aku tengah dengar lagu tu.Hehe..Memang rasa lega sekarang ni sebab dah habis ambil Test Math 093 dan Chem 092..Apapun,aku memang tak sabar ni nak balik hometown..huhu..Cepatlah masa berlalu..huhu..

Aku tak sabar nak jumpa famili..Lepas tu pergi merempit dgn motor abah,HAHA..[selalu kena marah sebab suka bawa motor dengan laju dan berbahaya..] Dahla aku memang tak ada lesen motor lagi ni..[jangan bagi tau pak cik polis eh.HAHA].Alah,aku bukannya merempit kat jalanraya..setakat kat sekitar rumah aku je.HAHA..

Aku gunakan masa ni untuk update blog je tapi aku plan nak ubah characteristics blog ni..Kiranya aku nak tukar lah apa-apa yang patut.Semua tu aku nak buat masa cuti seminggu nanti..So,tunggu jela rupa baru blog ni nanti yer ;)


Can't wait for the holiday! :D


                             Thanks for reading.Please leave your comment. :D
Reactions:

2 00 cute and handsome bloggers comments:

Kata-chan said...

Haha like your blog ^_^ but could you please write more English, I don't understand your language... :<
Oh and where did you get that Yoseob mouse thing? :---D It's so cute ♥

Kay Aiden said...

Hehe..Thanks Kata-Chan..Okay dear..I will update more English after this..Thanks for visiting here :D

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Its Music Time! :)

Popular Posts

Blog Archive

About Me

My photo

I don't need fakers cause it's ONLY ONE person that is 100% just like me and no one can copy it.

Followers

Copyright © All About Me | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com