"A blog. Made for me to share about my life. And yeah,this is my way of blogging.." -Shafiqqah Shafie

Wednesday, September 7, 2011

BERAYA DI KUALA LIPIS.. ;D

Hello Hello Hello...Here I am again..The owner of this blog..ngehehehe xD

Rindu betul nak menulis kat sini tau.Lama jugak aku tak update blog ni..Sibuk la sangat kan dengan persiapan raya la,nak Test 2 la,dan macam-macam lagi lah..Aku baru je habis Test 2 untuk subjek Math093 tadi..Next week sambung untuk subjek Physics,Chemistry and Biology pula..

Okay,that's it.I don't want to write about the exam stuffs anymore...-Getting Raya feeling to continue writing this..hehe-

30 August 2011..Selamat Hari Raya to all muslims all over the world.. :D Hey,it's not too late to wish that.right? XD..

Aku beraya di Kuala Lipis,Pahang tahun ni..Sehari sebelum hari raya aku dah bertolak balik ke Pahang..Aku tak tahu kenapa tahun ni macam tak seronok sangat nak beraya..Okay,secara jujur aku hanya beraya pada Hari Raya Pertama dengan Kedua je..Raya kedua aku dah balik ke Negeri Sembilan.Lagi satu,aku balik Negeri Sembilan hanya dengan abah and Izzul..My mom,Fyra,Irrul and Iezzah semuanya stay kat Kuala Lipis sampailah Raya Ke-5..

Aku,abah and Izzul je yang ada kat Jelebu..Aku tak pergi beraya mana-mana pun.*Malasnya nak keluar rumah! XD.. Izzul jela yang  jadi peneman aku kat rumah tu.Abah pula tak sihat je sepanjang cuti tu..Kesian abah...Dalam pada dia tak sihat masih kuatkan semangat jemput my mom and my other siblings kat Pahang masa raya ke-5..[Aku dengan Izzul pun join okayy].

Raya kat sebelah abah tak berapa meriah tahun ni sebab pak cik aku,Apok Jeri sakit :'(  Baru pagi tadi dia operation...aku harap dia akan cepat sembuh..Lepas tu,3hb September yang lepas abang Izzat Firdaus pula accident.[abang saudara]Aku ada pergi lawat dia sebelum jemput my mom kat Kuala Lipis.Aku pun harap dia cepat sembuh seperti sediakala..Yang aku terkejut tu,dia ada ajak aku balik Tersang untuk tengok keadaan Apok Jeri yang nak berubat kat sana sehari dua sebelum kejadian[kat Facebook].

Urm,aku harap mereka cepat sembuh.. :'(

Okay lah,ni aku nak share sikit gambar aku masa hari raya yang lepas..

My family..

This is me..
Thanks for reading.Please leave your comment. :D
Reactions:

2 00 cute and handsome bloggers comments:

Kata~ said...

I like your scarf :) so beautiful colour
u're so pretty~ :33

Shafiqqah Shafie said...

thanks dear for reading my entry.. :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Its Music Time! :)

Popular Posts

Blog Archive

About Me

My photo

I don't need fakers cause it's ONLY ONE person that is 100% just like me and no one can copy it.

Followers

Copyright © All About Me | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com