"A blog. Made for me to share about my life. And yeah,this is my way of blogging.." -Shafiqqah Shafie

Monday, December 26, 2011

Cuti Cuti Cuti :)

Hello everyone..oh its my brother's birthday TODAY~! MOHD SHAFIRRUL :) Happy 12th Birthday my dear Irrul <3



One more thing.I also on a holiday now.. Adeh,dah lama aku tak update blog ni kan..Rindu la pulak..Online tiap hari tapi macam malas je nak tulis post baru...hehe sorry..Oh ya,hari ni pun malas je nak tulis post dalam English..adoii...

Dah 3 hari aku cuti kat rumah ni...Bosan la jugak..Takde apa sangat yang aku buat..Setakat kerja tak rasmi aku tengok Running Man yang lawak gila nak mampus boleh buat orang gelak guling-guling tu HAHAHA..Kalau korang tak percaya bolehlah tengok sendiri...Memang thumbs up lah~!

Aku dah habis tengok Dream High.Ahh akhirnya..aku tahu aku mungkin tak update sangat pasal Kdrama ni..sebab aku ni lebih kepada Kpop..Berminggu jugak nak habiskan semua 16 episod Dream High tu../yela aku kan busy sangat dengan kerja lah mcm tutorial,assignment and lectures semua..huhuhu

Tapi aku memang tak faham kenapa aku jadi malas sangat nak update blog ni..Maybe sebab takde benda baru nak cerita kot? Sorry tau..hehe Tapi kan,bila mood menulis aku sampai memang aku rasa macam nak update sampai 5 posts sehari hehehehe /pun boleh kan.../

Sekarang ni aku sibuk men-download cerita My Fair Lady pula..Aku tak tahu  lah cerita ni best ke tak sebab tak tengok lagi kan..ahaha..rasanya mesti ada punya kisah cinta/ala biasalah elemen cintan-cintun diselitkan dalam drama-drama Korea ni..itulah intipati wajib HAHAHA/

Duduk kat rumah ni memang kena banyak bersabar..Astro ni memang tak bagi peluang langsung kat famili aku off TV..Boleh kata 24/7 TV tu on je..Sama je denganWi-Fi ni..Aku off je mesti ada orang lain on balik...Aku dah siap membebel blablabla suruh adik-adik aku off kan tapi diorang pun degil jugak..[patutlah,rupa-rupanya abah dah bagi permission guna line ni tanpa limit sepanjang waktu cuti ni] .. Untunglah kan.. =.='

Salah satu benda yang sangat susah nak OFF kat rumah ni -.-


Okay lah..dah panjang sangat aku 'mencarut' ni..hehe..Okay tu jelah..Tata.. :)



Reactions:

2 00 cute and handsome bloggers comments:

Afi Yazid said...

HAHAHA , selamat bercuti QUEEN OF KOREAN <3 betul betul. segala teknologi yang ade tak kasi kita peluang untuk belajar an :)

Shafiqqah Shafie said...

huhuhu betul tuu.. hepi holiday jugak afi :)

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Its Music Time! :)

Popular Posts

Blog Archive

About Me

My photo

I don't need fakers cause it's ONLY ONE person that is 100% just like me and no one can copy it.

Followers

Copyright © All About Me | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com