"A blog. Made for me to share about my life. And yeah,this is my way of blogging.." -Shafiqqah Shafie

Saturday, November 3, 2012

Get Back To My Old Place That I Miss So Much! :')

Hi there back again :)

         I really want to write new things but yeah you know me.. Someone who is forgetful or what's best described me is that I'm really lazy! ahahaha yup.. I'm actually lazy to write those wonderful stories.. Forgive me pls?

         I get online almost everyday..(Since I can't tell on what day was the last day I get online! HAHA) But the things that I did >>  tweeting on Twitter,checking for updates,downloading new games for my phone,and yeah some Facebook checking too)..

The best thing is that I forgot to write here...--'

         Today will be the last day of my holiday.. It suppose to be tomorrow but I'm going back to Perlis tonight.. Kinda sad huh? Oh yeah I want more.... :'(

Okay sedih.. cut it off Iqqa! -____- You're no longer a kid..

Lemme start writing in Malay...

         Secara jujurnya,aku memang nak cuti yang lebih lama.. Next week ada cuti lagi seminggu (cuti Deepavali) but aku tetap kena balik minggu ni sebab hari Selasa dan Rabu ni ada Test untuk subjek Engineering Science dan TITAS.. Sigh

         Oh hari Isnin lepas,aku berkesempatan ke UiTM Puncak Alam,my previous university... Rindu sangat-sangat dengan suasana dekat sana.. Tapi masa ni kan semua masih bercuti jadi senyap jela.. Takdela ramai orang kat Rafflesia dan Angsana.. eh,lupa plak nak bagitahu...

         Aku ke sana sebab nak ambil Kad Diskaun Siswa. Sepatutnya kami diminta datang lebih awal untuk ambil kad tu.. Memang ada kaunter untuk pengambilan kad tu,tapi memandangkan waktu tu aku masih stuck kat Perlis yang jauhnya nak dekat 300km dari Selangor -____- Jadi,aku terpaksa la ambil lambat dari yang lain..

        Ingat nak minta kawan ambilkan,tapi rasa rindu pada UiTM tu menebal sangat lah.. hehehe.. Tapi kan,memang perasaan tu jadi lain bila berada di tempat yang tak asing sebagai orang asing.. eh, serabut je ayat ni hahaha... Okay last-last aku buat keputusan untuk pergi sana dengan adik,Izzul...Pergi dengan public transport je tau hihi.. Pukul 7 pagi keluar rumah,sampai rumah balik pukul 10 malam -____-

Nah la gambar... malas nak tulis panjangpanjang haha..





 Dad starts babbling.. I'll update more later! Xoxo,

Reactions:

0 00 cute and handsome bloggers comments:

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Its Music Time! :)

Popular Posts

Blog Archive

About Me

My photo

I don't need fakers cause it's ONLY ONE person that is 100% just like me and no one can copy it.

Followers

Copyright © All About Me | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com