"A blog. Made for me to share about my life. And yeah,this is my way of blogging.." -Shafiqqah Shafie

Friday, February 13, 2015

Cuti oh cuti. Kenapa sekejap sangat?

Assalamualaikum and a very good day :) Lamanya tak menulis kat sini. Rinduuu. Mungkin takde org baca pun kot tapi takpela sebab dah lama tak update kan? Haha

Busy la kononnya tapi bila dah dapat cuti yg bukan main lama lagi menternak lemak kt rumah ni takjugak nak meng-update blog. Biasalah tu.. Tahap kemalasan tu makin menjadi-jadi bila kat rumah. Bila busy bukan main rindu nak menaip, bila free tak rasa nak menaip la pulak.

Sepanjang cuti setakat ni memang berjaya ternak lemak dengan jayanya. (Diakui oleh abah Iqqa sendiri okay..hahaha) Banyak betul makan... Tak sempat lapar makan lagi. Tapi taktahu lah berapa lama boleh bertahan ni. Sem 5 dah tamat dengan pelbagai susah dan senang. Seribu satu cerita sedih, gembira, serabut perut dan sebagainya.

Next week akan bermula pulak semester keenam. Uish sekejap je masa berlalu. Tak sedar pun kan? Umur pun dah meningkat. Kurang sebulan daripada sekarang bakal naik jadi 22 tahun. Tapi tetap ada dua tiga perkara yang masih macam kanak-kanak umur 12 tahun. Kahkahkah..

P/S : Ingatkan nak update post panjang berjela pasal trip ke Switzerland, German, France and Dubai tapi macam dah muak pulak tulis dua tiga posts pasal tu. Lepas ni kita move on ye? Haha

that is the best thing ever happened to me actually. Tu yg payah benor nak move on. Haha
Reactions:

0 00 cute and handsome bloggers comments:

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Its Music Time! :)

Popular Posts

Blog Archive

About Me

My photo

I don't need fakers cause it's ONLY ONE person that is 100% just like me and no one can copy it.

Followers

Copyright © All About Me | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com